Jag är Fru T

Jag är Fru T, 59 år, gift och har två vuxna barn som flyttat hemifrån sedan länge. Jag är egenföretagare med tillverkning av ljus. Jag säljer ljusen både i min egen affär men även till andra affärer runtom i hela Sverige.

Jag har flera intressen på min fritid. Just nu ägnar jag mycket tid åt att läsa väldigt mycket om mina intresseområden; på instagram, på bloggar, på hemsidor och i böcker.
*Jag älskar att rensa, jag är så dålig på att hålla ordning så det bästa är att inte ha så mycket saker.   Jag blir lugnare då.
*Jag tycker om att träna men har svårt för att komma iväg.
*Jag vill lära mig laga och äta hälsosammare mat för att jag ska må bättre.
*Jag vill bli mer intresserad av ekonomi. Jag har sparat i hela mitt liv men vari lite för feg i mina val.    Nu vill jag bli lite tuffare.
*Jag vill bli mer miljömedveten.

De här orden skrev jag i våras men de stämmer nu också. Skillnaden är att jag börjat ta några steg på resan. Sedan 7 oktober 2018 har jag tagit hjälp av en onlinecoach som har hjälpt mig väldigt mycket. På söndag den 6 januari 2019 har jag haft kontakt med honom i 90 dagar och jg kommer att fortsätta minst 90 dagar till.  Det här var lite kort om mig och jag tänkte fortsätta berätta mer om varje intresseområde de kommande dagarna. 

Ha det gott/ Fru T