Mat och träning

  • Jag vill att min träning ska bli en naturlig del av mitt liv.
  • Jag vill få hälsosammare matvanor.
  • Det är meningar och ledord som jag har haft i många år men aldrig lyckats hålla men nu känns det som om jag är på god väg. Sedan 3 månader så tar jag hjälp av en PTonline och det har verkligen gett resultat. Vi jobbar långsiktigt så när jag är klar med de första 90 dagarna på söndag så ska jag köra 90 dagar till. Jag äter bra och ren mat, frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Jag rör mig minst 30 minuter varje dag och från och med nu ska ska jag lägga på mer träning. Jag har minskat 16 eller så hinner det bli 17 kg och ca 13 cm runt magen. Jag har en lång bit kvar. Han coachar mig på ett fantastiskt sätt. Jag har ett separat instagramkonto om detta där jag loggar all mat och träning. Jag mår otroligt mycket bättre än jag gjorde för 3 månader sedan och jag har mer kraft och energi (fast idag är jag lite sjuk med feber och ont i halsen). Jag har bestämt mig för att i år ha några årsord att ha med mig. Min PT skriver de orden till mig ibland och då känner jag mig precis så.  JAG ÄR GRYM . De orden ska ge mig styrka och kraft under 2019/FruT