Mycket har hänt

Den här våren har varit tuff. Efter moget övervägande tog jag ett beslut i februari att sälja mina företag samt fastigheten där företagen ligger. Processen fram till nu har varit lång och snårig men nu är beslutet fattat hur det blir. LjusBoden som är en ljusfabrik som jag köpte 2014 och som funnits i min källare (jag tillverkade ljus i 100 % stearin och sålde till återförsäljare i hela landet) är nu såld och flyttad till Skåne. Även importen av de handmålade ljusen (som jag också sålde till andra affärer) har Affe i LjusBoden tagit över. Jag kommer naturligtvis även fortsättningsvis ha både LjusBodens och de handmålade ljusen kvar i affären. 

Jag fortsätter nu med BARA Ljushusets tillverkning och affär. Jag är tillbaka till det som var när jag köpte Ljushuset 2004. Det känns naturligtvis lite sorgligt men samtidigt fantastiskt bra. Nu ser jag fram mot en härlig sommar och ett fantastiskt 2019.

/Mari, FruT


Det går tyvärr inte att kommentera på den här bloggen men gör det gärna via mail ( http://frut.nu/kontakta-mig )eller mitt instagramkonto ( https://www.instagram.com/frut1960 )